Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Şu topiki sonunda açayım , eğlence çıksın. Başka yerleri kirletmiim artık. En son laptop falan düşünüyodu. Dijital Pazarlamada işe başlamıştım , wordpress ile site yapıp zibilyon blog postu kasıyordum seo için , hala adwordste biraz maliyetimiz var , onu düşürmek için kasmak gerekiyor. Bugünde yine bin tane yazı geldi . IT güvenliği konusunda 7 sayfa falan yazı yazmam lazım. Bi de kursa gidiyordum , kursun hocası bi ton şey içeren bir proje yapmamı istedi , taş kağıt makasta anlaştık. Şimdi benim böyle class (obviously) , inheritance , generic , enum , encapsilation falan bulunduran bir websitesi (localhost tabii) yapmam lazım. En acili o , işte olmadığım her saniyeyi buna yatırmam lazım zira haftasonuna kadar kaba taslak bitmesi lazım ve bugün çarşamba.
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Nasıl hayatlarınız var lan, milyon tane değişiklik onu mu yapayım bunu mu yapayım, evli adam için hele epey değişik. Hatta deyişik.
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 merakla takip ediyorum gelişmeleri. Bu konuda gerçekten samimiyim ve başardığını görmek istiyorum.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Jeeztro said: Nasıl hayatlarınız var lan, milyon tane değişiklik onu mu yapayım bunu mu yapayım, evli adam için hele epey değişik. Hatta deyişik. bizim en büyük heyecanımız mythic +6 ve helya :D
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 he yani abi bak ne kadar basitiz biz çasfaçsö
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 lan yazılımcı adam ne ara dijital pazarlamacı, seocu oldu. das.
µh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 adam hayatı mmo oynar gibi yaşıyor, biraz da şu questi yapayım bakalım
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Web Tasarım yapıyorum yazılımcı dediğin. Di sağolsun bi ara bana Javascript önerdi , şuan bir kısım onla ilgili çalışıyorum. Çoğu wordpress falan olayları ama bazen ftp ile girip düzeltiyorum. Onun dışında edebiyat mezunuyum o yüzden blog kasmak seo falan açısından yardırmak yabancı gelmedi , g*tümden uydurmak zor gelmiyor o açıdan. Dijital Medya istediğimi daha öncede söylemiştim. Sadece işin CTO tarafına uzanılan kısmından gitmek istiyorum ama hedef bu. Hani tiki kızların 'sosyal medya uzmanı' sertifikası alıp bu işe yöneldiği kısımdan değilde , wordpress, javascript , seo , adwords böyle öğrenilmesi gerekilen şeyler kasıyorum . Yazılımda lazım olabiliyor nadiren , geçen .net ile bişi yaptım. Bi hafta oldu , şimdilik çok bişi istemediler ama arada olabiliyor. Yazılım denilince muhasebe yazılım falan canlanmasın , front-end falan daha çok.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Bu kadar geyik yapıyoruz , birinizde demiyor ki kardeşim ben projende yardım ederim , taş-kağıt-makas web applicationı yapmak zor değil , lazım olan şeyleri kullanarak yapmanda elinden tutarım. Hep geyik hep geyik :D
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mithatin hizina yetisemiyorum, enson uskudar taraflarinda ise baslamisti.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 sen bir şey dediğinde kafamızda hiçbir şey canlanmıyor abi zaten. denizlerdeki dalgalar gibisin, bir varsın bir yoksun.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ümraniyeydi o , şuan ataşehirde başka bir iş yerindeyim. O şirket battı buraya geçtim :D
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 işin garibi birileri de işe alıyor yani sdadas
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ben mithatin otel maceralarini çök sevmistim. Halkin icinden bizden biriydi, olaza bebesi olunca unuttu bizi, yitirdi o samimiyetini.
Remus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Şu başlığı görünce sandım, Mithat'ın karı kız maceraları... içeri girdim abidik gubidik şeyler :(
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ben de mithatı burgermithat olarak hatırlıyorum lan adam dijital pazarlamacıymış
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 burgerci harvey di sanırım, mithat değil
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Daha önce çalıştığım şirketlerde direk terminoloji kullanarak işi biliyor zannediliodum lan :D başka yere geçerken referans olup 'bu çocuk iyi bak alın bunu' diyolardı . Burda s-çtım tabii , ne anlarım dijital medyadan :D web tasarım için photoshop lazım hayatımda ilk defa photoshopu bu iş yerinde kurdum 26 yaşımda. Baalım işte, takılıyoruz , maaşı güzel. Biraz yol uzak. Bu arada darruşafakadan ev aldık. Artık kendi evim var. Kiracı var içinde , 15 aralıkta çıkacakmış , hafif tadilat falan belki yeni yıla orda girebiliriz ya da ocak ayının içinde bi ara . edit : ben hiç burger kingte çalışmadım ama bir ara 'Burgerist' diye bir hamburger zinciri açma fikrim vardı. Sermayesizlikten yattı o iş.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 benim aklımda arcade mithat olarak kalmış, en son arcade kafe mi ne bir şeyler açıyodu
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 lan en azından ailede var işte iyi bari
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 adam ne iş yapacağına karar verememiş ev almış, 5 yıldır stabil bir plaza iş hayatım var ev almayı geçtim don alamıyorum. ne adaletsiz lan dünya
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 O dönem işte ne yapsam ne yapsam diye dolaşıyodum , bin tane fikir vardı kafamda , sonu pazarlamacılık oldu. Beyaz yakalı değilim lan , saç sakal shirt kot falan gidiyoruz işte. Gerçi bu havada hırka kazak falan var bi de. Otel dönemi hikayeleri harbiden daha okunmaya değerdi , bir macerası vardı , burda sabah işe geliyorum herkes starbucks 'aaayy mesai başlasıııın' selfieleri falan , bir mide bulandırıcı tayfa var ama bizim yazılım tayfası (app mapp kasanlarda var ) baya eğlenceli .
Öne çıkan mesajlar